Grenzeloos genieten van onze heerlijke wijnen op een prachtige locatie!

ONZE WIJNHOEVE

In Groesbeek, hét wijndorp van Nederland, vindt u aan de rand van het centrum de prachtige wijnhoeve van de familie Müskens. Sinds 2009 wordt er met veel liefde heerlijke wijn gemaakt van de druiven uit eigen wijngaard.

Rondleiding, wijnproeverij, groepsuitje, familiedag of trouwplannen? Wij maken er een onvergetelijk moment van voor iedere doelgroep. Met trots verwelkomen we u in onze wijngaard, wijnkelder en in ons mooie Wijnchateau voor het proeven van onze heerlijke wijnen.

 

  TROUWLOCATIE  

Trouwen op een wijnchateau? Dat kan gewoon in Nederland! Ons wijnchateau is een unieke locatie met veel privacy, een prachtig uitzicht, een sfeervolle ambiance en een enorme gastvrijheid. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Laat je inspireren!

 

Lees meer..

 

 

  WIJNPROEVERIJ  

Wijn in Nederland? Natuurlijk! We ontvangen u graag op onze wijnhoeve voor een rondleiding door de wijngaard en wijnkelder om achtereenvolgens onze wijnen te proeven in het sfeervol wijnchateau. Het belooft een leuke, lekkere en leerzame activiteit te zijn! 

 

Lees meer..

 

WIJN-, ASPERGE- EN VAKANTIEBOERDERIJ

 

FAMILIEBEDRIJF

In een landelijke omgeving, in het buitengebied van Groesbeek staat de wijn-, asperge en vakantieboerderij van de familie Müskens. Bij ons draait alles om rust, ruimte en de mooie dingen van het leven. Ondanks het harde werken is er áltijd tijd voor gezelligheid. We maken vol trots onze eigen wijnen en we genieten van de smaak.

 

ONZE ASPERGES

Verse asperges, de Koningin der Groenten. In het voorjaar zijn ze volop verkrijgbaar in de boerderij winkel op het erf van de familie Müskens. Zo van de koude grond, vers op uw bord. Proef onze aspergewijn voor een extra unieke ervaring.

Lees meer...

VAKANTIEHUISJES EN GROEPSACCOMODATIE

Op vakantie tussen aspergevelden en wijngaard? Genieten van de prachtige omgeving Groesbeek in Gelderland? Wij bieden luxe vakantiehuisjes in een rustige en groenrijke omgeving. Familieweekend? Onze ruime groepsaccommodatie biedt u alle mogelijkheden.

Lees meer...