De winkel is t/m 17 juni geopend

7 dagen per week geopend van 10.00u tot 18.00u.

Bestellingen graag per telefoon 0243971442

Verse asperges, onze trots!

Müskens Asperges in Groesbeek garandeert u verse asperges van de beste kwaliteit. Sinds 1984 verbouwen, verzorgen en verwerken we de asperges vanuit de intentie dat alleen het beste goed genoeg is. De asperges worden dagelijks geoogst en we staan met de hele familie, 7 dagen per week voor u klaar.

Wees welkom in onze winkel aan huis waar we naast asperges ook onze, zelfgemaakte, bijpassende aspergewijn verkopen. Eigen wijn bij eigen asperges, dat is het unieke en smaakvolle idee.

 

  RECEPTEN  

Witte asperges of Groene asperges? We verbouwen en verkopen ze allebei en dat biedt eindeloze mogelijkheden tot variëren. Liefhebber van de traditionele bereiding met een vers eitje, ambachtelijke ham en een botersausje? Of proeft u graag een keer een Italiaans of Oosterse bereiding met groene asperges?

 

Bekijk recepten...

 

  SEIZOENSGROENTE  

De familie Müskens teelt sinds 1984 een van de weinig echte seizoensproducten die we nog kennen in deze tijd: de asperge. Het vollegrondsseizoen waarin de asperge geoogst wordt loopt van medio april tot 24 juni (Sint Jan). De aspergeplant kent 4 stadia gedurende een kalenderjaar.

 

Lees meer...

 

WIJN-, ASPERGE- EN VAKANTIEBOERDERIJ

 

FAMILIEBEDRIJF

Müskens Asperges is onderdeel van een traditioneel en inmiddels veelzijdig familiebedrijf. Naast het verbouwen en verkopen van asperges maakt de familie trots wijn van de druiven uit eigen wijngaard. Eigen wijn bij eigen asperges, dat is het idee. Tot slot is het heerlijk recreëren in de vakantiehuisjes en groepsaccommodatie op het boerenerf.

 

VAKANTIEHUISJES EN GROEPSACCOMODATIE

Op vakantie tussen aspergevelden en wijngaard? Genieten van de prachtige omgeving Groesbeek in Gelderland? Wij bieden luxe vakantiehuisjes in een rustige en groenrijke omgeving. Familieweekend? Onze ruime groepsaccommodatie biedt u alle mogelijkheden.

Lees meer..

UNIEK WIJNCHATEAU

Onze wijnen wordt geproduceerd van de beste druiven uit eigen wijngaard. In ons prachtige wijnchateau kunt u genieten van onze wijnen en het prachtige uitzicht over aspergevelden, wijngaard en het mooie Groesbeeks heuvellandschap. De wijnen worden gemaakt en opgeslagen in de wijnkelder welke op afspraak te bezoeken is.

Lees meer..