Heerlijke wijnen. Sfeervol terras. Prachtig uitzicht. Kom, proef en geniet.

Gesloten tot 1 april 2022.

ONZE WIJNHOEVE

We heten je van harte welkom op onze website! Wil je ons en onze wijngaard bezoeken in Berg en Dal? Kom dan langs! Wijnhoeve de Heikant is een gezellige afsluiter van je vakantie en het perfecte start- en eindpunt  van een mooie wandeling of fietstocht. Het terras en het uitzicht geven je het gevoel in Frankrijk te zijn. Op 1 april 2021 openen wij het terras voor het zomerseizoen 2021!

We vertellen u graag over ons bedrijf, leggen uit hoe wij onze wijnen maken en ter ondersteuning van ons verhaal laten we u graag onze wijnen proeven. Uiteraard Corona Proof.  Wijnhoeve de Heikant is een traditioneel, kleinschalig, familiebedrijf waar gewerkt wordt aan een unieke wijnbeleving.

 

  ONZE WIJNEN  

Lekkere wijn, sfeervolle entourage en een mooi uitzicht, daar houden we van. U bent bij ons de hele week van harte welkom. Geniet van onze verse koffie en onze heerlijke wijnen. Onze kleine kaart vol met streekproducten, maakt het plaatje compleet.

 

Lees meer..

 

 

  ONZE WIJNHOEVE  

We ontvangen u graag in onze sfeervolle Wijnhoeve. Ons warm, sfeervol ingericht wijnhuis geeft u direct een ontspannen, warm gevoel. Het terras met vergezicht over Groesbeeks Heuvellandschap, onze asperges en onze wijngaard, brengt u in gedachten naar Zuid-Frankrijk.

 

Lees meer..

 

WIJN-, ASPERGE- EN VAKANTIEBOERDERIJ

 

FAMILIEBEDRIJF

In een landelijke omgeving, in het buitengebied van Groesbeek staat de wijn-, asperge en vakantieboerderij van de familie Müskens. Bij ons draait alles om rust, ruimte en de mooie dingen van het leven. Ondanks het harde werken is er áltijd tijd voor gezelligheid. We maken vol trots onze eigen wijnen en we genieten van de smaak.

 

ONZE ASPERGES

Verse asperges, de Koningin der Groenten. In het voorjaar zijn ze volop verkrijgbaar in de boerderij winkel op het erf van de familie Müskens. Zo van de koude grond, vers op uw bord. Proef onze aspergewijn voor een extra unieke ervaring.

Lees meer...

VAKANTIEHUISJES EN GROEPSACCOMODATIE

Op vakantie tussen aspergevelden en wijngaard? Genieten van de prachtige omgeving Groesbeek in Gelderland? Wij bieden luxe vakantiehuisjes in een rustige en groenrijke omgeving. Familieweekend? Onze ruime groepsaccommodatie biedt u alle mogelijkheden.

Lees meer...