Heerlijke wijnen. Prachtig uitzicht. Proeverijen en rondleidingen. Kom, proef en geniet.

Ons terras is gesloten.

UNIEK WIJNTERRAS

Breng een bezoek aan onze wijnhoeve en geniet van het schitterende terras met uitzicht over aspergevelden, wijngaard en vergezicht over het heuvellandschap. Strijk neer en waan u op vakantie. Laat u verrassen door onze wijnen. En mocht de gelegenheid er zijn laten we u met plezier onze wijnkelder zien waarin we al onze wijnen zélf vervaardigen.

We vertellen u graag over ons bedrijf, leggen uit hoe wij onze wijnen maken en ter ondersteuning van ons verhaal laten we u graag onze wijnen proeven. Uiteraard Corona Proof.  Wijnhoeve de Heikant is een traditioneel, kleinschalig, familiebedrijf waar gewerkt wordt aan een unieke wijnbeleving.

 

  ONZE WIJNEN  

Lekkere wijn, sfeervolle entourage en een mooi uitzicht, daar houden we van. U bent bij ons de hele week van harte welkom. Geniet van onze verse koffie en onze heerlijke wijnen. Onze kleine kaart vol met streekproducten, maakt het plaatje compleet.

 

Lees meer..

 

 

  ONZE WIJNHOEVE  

We ontvangen u graag in onze sfeervolle Wijnhoeve. Ons warm, sfeervol ingericht wijnhuis geeft u direct een ontspannen, warm gevoel. Het terras met vergezicht over Groesbeeks Heuvellandschap, onze asperges en onze wijngaard, brengt u in gedachten naar Zuid-Frankrijk.

 

Lees meer..

 

WIJN-, ASPERGE- EN VAKANTIEBOERDERIJ

 

FAMILIEBEDRIJF

In een landelijke omgeving, in het buitengebied van Groesbeek staat de wijn-, asperge en vakantieboerderij van de familie Müskens. Bij ons draait alles om rust, ruimte en de mooie dingen van het leven. Ondanks het harde werken is er áltijd tijd voor gezelligheid. We maken vol trots onze eigen wijnen en we genieten van de smaak.

 

ONZE ASPERGES

Verse asperges, de Koningin der Groenten. In het voorjaar zijn ze volop verkrijgbaar in de boerderij winkel op het erf van de familie Müskens. Zo van de koude grond, vers op uw bord. Proef onze aspergewijn voor een extra unieke ervaring.

Lees meer...

VAKANTIEHUISJES EN GROEPSACCOMODATIE

Op vakantie tussen aspergevelden en wijngaard? Genieten van de prachtige omgeving Groesbeek in Gelderland? Wij bieden luxe vakantiehuisjes in een rustige en groenrijke omgeving. Familieweekend? Onze ruime groepsaccommodatie biedt u alle mogelijkheden.

Lees meer...