Geniet van de ruimte, rust & natuur op ons familiebedrijf !

 

 

Vakantiehuis Nijmegen

Vakantiehuis Nijmegen reserveren? Wij ontvangen u heel graag op ons gastvrije familiebedrijf! 

 

Genieten van de mooie stad Nijmegen en omgeving. Ontdek de bijzondere natuur van het Rijk van Nijmegen, met bijvoorbeeld de Ooijpolder, Groesbeekse bossen, Zeven Heuvelen gebied én het Duitse Reichswals op steenworp. En dit alles vanuit uw eigen comfortabele 2-, 4- óf 6-persoons vakantiehuisje op ons boerenerf met wijnboerderij én asperges.

 

 

Vakantiehuisjes bij Nijmegen

Voel u thuis op ons boerenerf. Opgemaakte bedden, brandschone vakantiehuisjes én een gastvrije ontvangst met tips over de fantastische omgeving. Dat kunt u bij ons verwachten! 

 

Ontdek wat de stad Nijmegen en omgeving haar gasten te bieden heeft!

 

  COMFORT, RUIMTE & NATUUR 

Wanneer u bij ons een vakantiehuis boekt, krijgt u de ruimte en de prachtige natuur er vanzelf bij. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. Wij vertellen u graag meer over onze wijnen én asperges als u bij ons te gast bent. Het centrum van Groesbeek ligt op 2km afstand van de accommodatie. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, ligt op zo’n 10 kilometer afstand.

 

lees meer...

 

 

  GROTE FAMILIE? 

Door de unieke manier van bouwen, middenin het Groesbeekse landschap op steenworp van Nijmegen, bent u ook van harte welkom met de gehele familie. De vakantiehuizen zijn geschakeld gebouwd én tevens te reserveren inclusief de ruime, gezellige groepsruimte én sport- en spel zolder. Neem de kinderen en/of kleinkinderen mee naar onze unieke locatie en geniet van elkaars gezelligheid.

 

lees meer...

 

VAKANTIEHUIS NIJMEGEN BIJ UNIEK FAMILIEBEDRIJF

 

FAMILIEBEDRIJF

Op de Horst is een traditioneel en inmiddels veelzijdig familiebedrijf op steenworp van Nijmegen. Naast het bieden van vakantiehuisjes en groepsaccommodatie verbouwt familie Müskens o.a. asperges en maakt zij vol trots wijn van de druiven uit eigen wijngaard. Eigen wijn bij eigen asperges!

WIJNCHATEAU BIJ NIJMEGEN

Rondleiding en proeverij? Onze wijngaard, wijnkelder en wijnchateau bevinden zich op ons erf, op steenworp afstand van de accommodatie. U waant zich tussen wijnranken en glooiende vergezichten écht even weg. Bezoek onze wijngaard en proef onze wijn tijdens uw verblijf in een van de huisjes!

Lees meer...

ONZE ASPERGES

Verse asperges, de Koningin der Groenten. In het voorjaar zijn ze volop verkrijgbaar in de boerderijwinkel op ons erf. Zo van de koude grond, vers op uw bord in uw eigen vakantiehuis. Proef onze aspergewijn voor een extra unieke ervaring. En vergeet dan niet meteen ook een flesje rood mee te nemen!

Lees meer...